[O1] Jak rozebrać fotel - krok po kroku - informacje+zdjęcia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sebas101
    Drive
    • 2009
    • 58

Pokrętło składa się z części zewnętrznej i pierścienia w nią wysadzanego. Trzeba pierścień włożyć tak aby zatrzaski się zsynchronizowały, a potem dopasować je do wycięć w metalowej części pokrętła i wcisnąć.
    Załączone pliki

Komentarz

• Krzychu09
      Classic
      • 2011
      • 19

Panowie mam takie pytanko: Do czego służy/jest potrzebna sprężyna na zdjęciu nr 9 ?
      Bo w mojej 01 mam wyjęte te sprężyny z obu foteli, a działają jak trzeba :szeroki_usmiech

Komentarz

• irek6
        Classic
        • 2009
        • 35

Wie ktoś czy można do foteli bez reg. lędźwiowej dołożyć takową z innego fotela? Chodzi mi oto czy fotel ma otwory montażowe a może trzeba coś spawać

Komentarz

• Krzylu
          Rider
          • 2008
          • 256

irek6, mam takie samo pytanie bo stare fotele z O1 mają tą regulacje,obecnie mam fotele z golfa IV i niestety nie posiadam owej regulacji ale stare fotele mam i teraz pytanie czy da radę to przełożyć.

Komentarz

• dagger86
            Drive
            • 2012
            • 81

A czy ktoś kiedyś wymieniał uchwyt/trzpień odblokowujący oparcie tylnej kanapy? U mnie jest pęknięty i mimo pociągnięcia do góry nie mogę złożyć kanapy. Aby to zrobić muszę od strony bagażnika podważyć ten trzpień śrubokrętem.
            1.6 102KM BFQ 2006r.+ LPG LR OMEGAS i 1.6 75KM AEE 2000r. Pb

Komentarz

• slike99
              Drive
              • 2007
              • 40

Panowie czy da się przełożyć tapicerkę z fotela pasażera na fotel kierowcy ?, co zrobić z dziurami na pokrętła ?

Komentarz

Pracuję...